Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Μήλος Ελλάδα

 Κάντε Κράτηση
Παραλαβή
  
Παράδοση
  
Χώρα Κατοικίας
Νόμισμα
Site Secured with COMODO SSL
 Ειδικές Προσφορές - Μήλος, Ελλάδα

Αγία Κυριακή

BMW 320i Diesel από €40 / ημέρα → USD 45
εβδομαδιαία ενοικίαση

Μήλος Αεροδρόμιο MLO

Skoda Citigo από €16 / ημέρα → USD 18
εβδομαδιαία ενοικίαση

Μήλος Σταθμός Λεωφορείων

Nissan Evalia 7 Seats Diesel από €50 / ημέρα → USD 57
εβδομαδιαία ενοικίαση

Αδάμας - Αδάμαντας

Mercedes C220 Diesel από €40 / ημέρα → USD 45
εβδομαδιαία ενοικίαση

Σαρακήνικο Παραλία

Opel Corsa από €22 / ημέρα → USD 25
εβδομαδιαία ενοικίαση

Μήλος Σταθμός Λεωφορείων

Fiat Scudo από €60 / ημέρα → USD 68
εβδομαδιαία ενοικίαση

Μήλος Αεροδρόμιο MLO

Jeep Compass από €60 / ημέρα → USD 68
εβδομαδιαία ενοικίαση

Αδάμας - Αδάμαντας

Nissan Micra Automatic από €20 / ημέρα → USD 23
εβδομαδιαία ενοικίαση

Σαρακήνικο Παραλία

Hyundai I20 από €22 / ημέρα → USD 25
εβδομαδιαία ενοικίαση

Αγία Κυριακή

Opel Zafira 7 Seats Diesel από €50 / ημέρα → USD 57
εβδομαδιαία ενοικίαση

Αγία Κυριακή

Mercedes C220 Diesel Automatic από €43 / ημέρα → USD 49
εβδομαδιαία ενοικίαση

Μήλος Αεροδρόμιο MLO

Mercedes S500 Automatic από €87 / ημέρα → USD 98
εβδομαδιαία ενοικίαση

Μήλος Σταθμός Λεωφορείων

Fiat Panda από €19 / ημέρα → USD 21
εβδομαδιαία ενοικίαση

Αδάμας - Αδάμαντας

Kia Picanto Automatic από €20 / ημέρα → USD 23
εβδομαδιαία ενοικίαση

Σαρακήνικο Παραλία

Opel Corsa Automatic από €23 / ημέρα → USD 26
εβδομαδιαία ενοικίαση

Imperial Car Rental - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Μήλος, Ελλάδα

Η πανέμορφη Μήλος είναι ηφαιστειογενές νησί των Κυκλάδων, ανάμεσα στα νησάκια Αντίμηλος, Κίμωλος και Πολύαιγος, με έναν βαθύ κόλπο στο κέντρο της Μήλου και ένα από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα φυσικά λιμάνια της Ελλάδας, το κύριο λιμάνι της Μήλου, Αδάμας ή Αδάμαντας, ενώ διαθέτει και δεύτερο λιμάνι στα Πολλώνια ή Απολλώνια, καθώς και αεροδρόμιο, τον Κρατικό Αερολιμένα Μήλου. Στο νησί το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Imperial Car Rental προσφέρει μεγάλη ελευθερία στις μετακινήσεις. Μπορείτε να παραλάβετε το όχημα που έχετε επιλέξει και από τον Σταθμό Λεωφορείων Μήλου στον Αδάμαντα.

Η ιστορία της Μήλου ξεκινά από τους προϊστορικούς χρόνους και τη Μεσολιθική εποχή, 8.000π.Χ., ενώ ήδη κατά τη Νεολιθική εποχή υπήρχαν εγκαταστάσεις εξόρυξης και επεξεργασίας οψιδιανού. Στη Μυκηναϊκή εποχή, 2.300π.Χ., το νησί γνώρισε μεγάλη ακμή, με κύριο οικισμό τη Φυλακωπή, αργότερα κατοικήθηκε από Δωριείς, συμμάχησε με τους Μακεδόνες, κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους, ενσωματώθηκε στη Βυζαντινή αυτοκρατορία, καταλήφθηκε διαδοχικά από Φράγκους, Ενετούς και Τούρκους, ελευθερώθηκε το 1830, βίωσε αιματηρή γερμανική κατοχή το διάστημα 1941-1944 και άρχισε να ανακάμπτει γρήγορα μετά την απελευθέρωση.

Ξεκινώντας από τον γραφικό Αδάμαντα με τις δύο υπέροχες παραλίες Λαγκάδα και Παπικινού, τα δημοτικά Ιαματικά Λουτρά του Λάκκου μέσα στο σπήλαιο, την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, το Μεταλλευτικό Μουσείο και το Ναυτικό Μουσείο, συνεχίστε με το αυτοκίνητο από τις ενοικιάσεις οχημάτων Imperial Car Rental προς τα υπόλοιπα σημεία του εξωτικού νησιού με τα απόκοσμα τοπία και τα διαφορετικών ειδών πετρώματα.

Ακολουθώντας τον δρόμο βορειοανατολικά συναντάτε τους υπέροχους οικισμούς Σχινώπη, το μαγευτικό Κλήμα με τα «σύρματα», θέσεις φύλαξης μικρών σκαφών δίπλα στη θάλασσα, σκαμμένες στους ηφαιστειακούς τόφφους, Τρυπητή, με την αρχαία πόλη της Μήλου χτισμένη στην πλαγιά ανάμεσά τους, το αρχαίο θέατρο και ερείπια των τειχών και σημαντικών κτισμάτων, τις κατακόμβες της Μήλου, μεγάλο κοινοτικό νεκροταφείο των πρώτων χριστιανικών χρόνων, οι μοναδικές που σώζονται στην Ελλάδα.

Πολύ κοντά βρίσκονται ο γραφικός Πέρα Τριοβάσαλος και Τριοβάσαλος, η πρωτεύουσα του νησιού Πλάκα με το αρχαίο κάστρο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο και το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Μεσογείου, το ψαροχώρι Φουρκοβούνι, η Πλάθιενα, ο μοναδικός Φυροπόταμος με τον αρχαιολογικό χώρο και την υπέροχη παραλία του.

Στα βόρεια, θα βρείτε μια σειρά από πανέμορφα χωριά και μαγευτικές παραλίες, τα Μανδράκια, το σεληνιακό Σαρακήνικο παλιό καταφύγιο πειρατών, Αλογόμαντρα, Πάχαινα και Παπάφραγκας με ονειρικές παραλίες και θέα στα Γλαρονήσια, η υπέροχη Φυλακωπή με τον προϊστορικό οικισμό, το γραφικό ψαροχώρι Πολλώνια ή Απολλωνία με την όμορφη μαρίνα Πολλωνίων, τα Βούδια, το απόκοσμο Θειωρυχείο. Η νότια πλευρά της Μήλου σας αποκαλύπτεται, εξερευνώντας την με την ενοικίαση αυτοκινήτου Imperial Car Rental. Δείτε τα απερίγραπτης ομορφιάς χωριά και παραλίες Κολυμπισιώνας, Παλαιοχώρι, Αγία Κυριακή, Κάλαμος, εξωτικό Τσιγκράδο με τυρκουάζ νερά και κατάλευκη περλέ άμμο, Φυριπλάκα, Προβατάς, Κάτεργο, Γέροντας, το Κλέφτικο, πανέμορφη παραλία και παλιό πειρατικό λημέρι.

Στα δυτικά η άγρια ομορφιά των ακτών με τις παραλίες Σπηλιά Συκιάς, Αμμουδαράκι, Τριάδες, Αγκάθια, Καλόγριες και Βάνι, θα σας αποζημιώσει, φτάνοντας εκεί με καραβάκι. Μέσα στον κόλπο, στο κεντρικό τμήμα του νησιού, βρίσκονται ο γραφικός Εμπουρειός, ο όρμος και πανέμορφη παραλία Ριβάρι, Φατούρενα, η γαλήνια Αχιβαδόλιμνη δίπλα στη λιμνούλα με τις αχιβάδες, ο μεγαλύτερος φυσικός υγρότοπος των Κυκλάδων, καθώς και το δάσος οριζοντιόκλαδων κυπαρισσιών, σπάνιος βιότοπος αιωνόβιων δέντρων και ο γραφικός οικισμός και παραλία Κάναβα.

Αξίζει να επισκεφθείτε με το ενοικιαζόμενο όχημα Imperial Car Rental Μήλος τους παραδοσιακούς οικισμούς της ενδοχώρας, Ζεφυρία, Κώμια, Κατσαρώνας, Άγιοι Ανάργυροι, τα παλιά θειωρυχεία στην απόκοσμη Θειάφα και τις ιαματικές πηγές στον Λάκκο, Κάναβα, Μακρινό, Πικροπηγή, Προβατά και Αλυκή. Η πολύχρωμη Μήλος, με την πανάρχαια ιστορία, την απαράμιλλη εξωτική ομορφιά, όπου ανακαλύφθηκε το περίφημο άγαλμα της Αφροδίτης, δικαιούται τον τίτλο του πιο συναρπαστικού νησιού της Ελλάδας, κάτι που θα διαπιστώσετε εξερευνώντας την με την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων Imperial Car Rental.© 2019 Imperial Car Rental